Pippa Laukka:

Urheilulääkäri

Uudessa kirjassaan huippulääkäri Pippa Laukka opastaa, miten säilyä terveenä ja liikkua oikein ja turvallisesti.

Kirja käy läpi kuntoilijoiden ja urheilijoiden yleisimmät urheiluvammat, niiden ennaltaehkäisyn sekä käytännön hoidon ja kuntoutuksen.

Tilaa kirja

Kirja saatavilla myös Akateemisesta ja Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Pipan blogi

pippa-ala-laihduta

Älä laihduta

Syömishäiriöliitto jäsenyhdistyksineen viettää Älä laihduta -päivää jälleen 6.5. Kiitän Syömishäiriöliittoa haasteesta osallistua Älä Laihduta-päivään. Tänä vuonna Älä laihduta -päivän teemana on Sairaan terve elämä. Ihmisillä on paine olla tehokkaita ja täydellisiä kaikissa rooleissaan. Täydellisyyteen pyritään keinoilla, jotka ovat näennäisesti terveitä.

blog-kunurheilulaakaritriathlonillelahti

Kun urheilulääkäri triathlonille lähti

Tämän vuoden puolella tuli taas osoitettua, miten helposti sportti-innostukseni saa syttymään. Kuten joku on todennut, minut on helppo haastaa lähes mihin tahansa hikoiluun. Urheilulääkärin työssä tämä vastaa näyttelijöille tuttua metodityöskentelyä: jotta potilaan tilanteeseen voi päästä mahdollisimman hyvin perille, on hyvä

mitensaadarikaselama

Miten saada rikas elämä?

Rikkaus ei ole pelkästään sitä, kuinka paljon pankkitilillä on rahaa tai kuinka paljon materiaa omistaa. Pohjimmiltaan rikkaus on sitä kuinka hyvin tuntee itsensä ja pystyy elämään tasapainossa itsensä ja toisten ihmisten kanssa. Hyvinvoinnin perustana on vastuu omasta elämästä ja valinnoista.

Pippa Laukka

pippalaukka

Pippa Laukka on liikuntalääketieteeseen erikoistunut huippulääkäri, joka on hoitanut uransa aikana yli 50 000 potilastapausta ilman ainoatakaan hoitovirhettä. Laukka on yksi Suomen kysytyimmistä joukkuelääkäreistä ja erittäin suosittu esiintyjä.

Facebook

Instagram

Twitter