Älä mahdu muottiin

Rakas Pippa,

Tässä samalla kun haukkaan makkaravoileipää, mietin sinua. Jos yhden asian saisin sinulle sanoa, sanoisin: Älä laihduta.

Elämä on kuljettanut pitkän tien sohvanpohjalle. Silloin kun sinä olit pieni, ei ollut Netflixiä ja saumatonta yhteistyötä eri kanavien ohjelmatarjonnassa. Silloin 80-luvulla laiskoteltiin televisiotarjonnan tahdissa, mutta nykyään on toisin.

Elämä lapsuudessasi oli yksinkertaista. Ruoka oli ruokaa ja liikunta sitä, että juostiin ja pyöräiltiin paikasta toiseen.

80- luku oli sitä aikaa kun sinä aloitit sen painolla hulluttelun. Puristelit keksittyjä läskejä ja rankaisit itseäsi, nimittäin henkisestä ja fyysisestä löysyydestä. Kiristit kuria ja annoit itsellesi henkistä raippaa. Vaaka määritteli ihmisarvosi. Jos luku nousi, oikeutesi elää laski. Itsemyötätunto oli 80-luvun ajatusmaailmassasi yhtä kiistanalaista kuin läski ja epätäydellinen ulkomuoto.

Myöhemmin tulisit oppimaan, että pakonomaisesta nälkiinnyttämisestä jopa palkitaan. Pippa kulta, arvaan että sinä et hyväksyisi fitnessurheilua, koska sinusta fitnesskisaajan ja anorektikon vääristyneessä ajatusmaailmassa ei ole mitään eroa.

Rakas Pippa, tähän on tultu, sinä ja minä yhdessä. Vaikka pyristelit minusta eroon, kypsästä ja pehmeästä puolestasi, tässä minä olen. Lupaan pysyä kyljessäsi kiinni enkä päästä sinusta irti. Kuulumme yhteen ja se näkyy hyvänä olona sisältä ja ulkoa, kun emme mahdu muottiin.

Rakastavin terveisin Hyvinvoiva naisesi

#älälaihduta # älämahdumuottiin #vaakakapina #nodietday #bodypositivity