Antti Tuisku

Artisti

anttituisku
Siviilipersoonana Pippa on luotettava, hauska ja rento. Siksi hänen kanssaan on luontevaa olla myös ns. ammatillisessa potilassuhteessa. Lääkärin ominaisuudessa Pippa on ennen kaikkea avarakatseinen ja kokonaisvaltaisesti ajatteleva ammattilainen.

Pippa hoitaa ihmistä kokonaisuutena eikä vain tiettyihin yksittäisiin vaivoihin tuijottaen. Kokemistani lääkäreistä hän on kaikkein perusteellisin; jos jokin asia vaivaa, se selvitetään perinpohjaisesti. Ammattilaisena vertaisin häntä presidentti Tarja Haloseen. Molemmat ovat määrätietoisia ja lämpimiä, mutta tarvittaessa koviakin.

Omassa työssäni ei ole juurikaan varaa sairastaa. Fyysinen liikkuminen ja esiintymispaikkojen tiuha vaihtuminen vaatii välillä veronsa. Silloin on hyvä kun lähellä on ihminen, jolle voi soittaa milloin vain ja jolta saa apua nopeasti.

Olen hoidattanut itseäni Pipan vastaanotolla monta vuotta. Siksi hän tuntee potilashistoriani niin hyvin, että kokonaisvaltainen asioiden tarkastelu on paljon helpompaa kuin alati vaihtuvassa lääkärisuhteessa. Jos joudun joskus soittamaan jostain akuutista vaivasta Pipalle, voin olla varma, että hän ei hoida vain vaivaa vaan miettii, mikä sen osuus on isommassa kuvassa terveydessäni.

Pipan avulla saan hoitaa rakastamaani ammattiani rauhallisin mielin.