Siim Liivik

Jääkiekkoilija-räppäri

siimliivik
Opin tuntemaan Pipan IFK:n A-junnuissa lääkärinä, joka osaa olla tarvittaessa rauhallinen ja harkitseva, mutta myös sähäkkä ja erittäin tehokas. Jäin myös siihen käsitykseen, että Pippa diggailee aika paljon shoppailusta.

Kerran pelimatkallamme Kanadassa ajauduin kaukalossa tappeluun, jonka seurauksena sain ammottavan haavan silmäkulmaani ja taisi siellä olla pieni reikä silmäluomessakin. Pippa ei kavahtanut tiukkaa tilannetta vaan tikkasi minut pukuhuoneen lattialla takaisin pelikuntoon alle viidessä minuutissa vaikka haavat olivat erittäin vaikeissa paikoissa. Moni muu olisi siinä tilanteessa stressaantunut ja jäänyt murskaksi paineen alle, mutta Pippa toimitti homman vähäeleisen tyylikkäästi.

Ihmisenä Pippa on sosiaalinen ja sopeutuvainen. Minun on vaikea kuvitella toista naislääkäriä, joka pärjäisi niin sulavasti 30:n lätkä-äijän kanssa pelireissuilla ja ottelutapahtumissa. Pippa on ikään kuin ihmiskameleontti, jonka voi heittää tilanteeseen kuin tilanteeseen, ja hän palaa sieltä takaisin voittajana.

Pippa on päällikkö!